24.3 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mircea Bornescu a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF

Fotbal: Mircea Bornescu a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF

Portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, a fost suspendat astăzi două etape de Comisia de Disciplină a FRF şi a primit o penalitate de 3.000 de lei, pentru că a fost eliminat direct în meciul din etapa a 10-a a Ligii I cu FC Argeş, scor 1-1, informează site-ul FRF.

În minutul 80 al partidei dintre FC Argeş şi Universitatea Craiova, scor 1-1, la o intrare dură a lui Voiculeţ asupra lui Bornescu, portarul oltenilor a reacţionat, l-a luat de gât pe jucătorul piteştean şi l-a trântit la pământ. De aici, componenţii celor două formaţii s-au îmbrâncit, iar centralul l-a eliminat pe Bornescu.

Tot la aceeaşi fază, centralul Aurelian Bogaciu i-a trimis la cabine mai devreme şi pe Baird (Universitatea Craiova) şi Bălaşa (FC Argeş), iar în urma acelor eliminări cei doi jucători au primit fiecare câte o etapă de suspendare şi o penalitate sportivă de câte 700 de lei.

Comisia de Disciplină a FRF a mai decis azi să îl suspende pe Marian Pană, antrenorul grupării din Liga a II-a, Cetate Suceava, pentru 12 jocuri şi să îl amendeze cu 5.000 de lei, după ce în meciul cu CSM Ploieşti, scor 2-2, a coborât pe gazon din tribune şi a vrut să îi bată pe arbitrii. Antrenorul divizionarei secunde era deja suspendat nouă etape de Comisia de Disciplină a FRF după ce l-a înjurat pe arbitrul Bogdan Hârlab la un meci din Cupa României, cu FC Botoşani, iar meciul cu CSM Ploieşti l-a urmărit din tribună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU