24.3 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Acţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit ieri cu o autospecială şi 5 subofiţeri în municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Corneliu Săvoiu, nr.3, bloc A1, scara 3, ap. 9, pentru deblocarea uşii de la intrarea apartamentului, unde exista pericolul izbucnirii unui incendiu, proprietarul având aragazul în funcţiune. S-a intervenit cu ajutorul scării culisabile prin fereastra apartamentului, pentru deblocarea uşii şi oprirea alimentării aragazului. Intervenţia s-a încheiat la orele 02.45.
Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit azi-noapte cu o autospecială şi 4 subofiţeri în oraşul Strehaia, pentru degajarea drumului DJ 607 Strehaia – Grozeşti, care era blocat de un copac căzut peste carosabil, datorită vântului puternic.
Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit azi-dimineaţă cu două autospeciale şi 10 subofiţeri în Municipiul Drobeta Turnu Severin, pe str. Walter Mărăcineanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gogoşerie. Cauza incendiului a fost cuptorul electric deteriorat. Intervenţia s-a încheiat la orele 6.25.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS