21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO nouă serie de grave accidente rutiere

O nouă serie de grave accidente rutiere

Un bărbat a fost lovit de un taxi pe o trecere de pietoni din Reşiţa. Maşina rula cu viteză mare, iar şoferul nu a mai putut să evite impactul cu pietonul care traversa regulamentar. În momentul accidentului, în taximetru se afla şi o pasageră care spune că a văzut cum, din cauza loviturii, pietonul a fost aruncat, la câţiva metri, pe şosea.

Bărbatul accidentat a fost transportat de urgenţă la spital, cu multiple traumatisme interne şi va rămâne câteva zile sub supraveghere medicală. Poliţiştii au deschis o anchetă, iar taximetristul este acum cercetat penal.

Un grav accident rutier a avut loc şi în centrul Capitalei, pe Splaiul Independenţei. Patru persoane au ajuns la spital, sâmbătă seara, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, maşina s-a învârtit de trei ori pe şosea, apoi a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar pe sensul opus.

La faţa locului s-au deplasat imediat două echipaje de pompieri care au reuşit să descarcereze într-un timp foarte scurt persoanele aflate în autoturisme. Acestea au fost duse la spital. Poliţia a început o anchetă şi va stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU