10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞoferul fugar, prins şi arestat

Şoferul fugar, prins şi arestat

Poliţiştii de Circulaţie din Bechet au reuşit să-l prindă pe Fănel Cârnu, de 32 de ani, din Sadova, care a comis săptămâna trecută un accident mortal, apoi a fugit de la locul faptei. Evenimentul rutier s-a produs joi, pe DN 54 A, la ieşirea din comuna Călăraşi, unde autoturismul Opel Corsa condus de Cârnu l-a accidentat mortal pe Marin Glăvan Mic, de 60 de ani, din Dăbuleni, care se deplasa regulamentar pe bicicletă în aceeaşi direcţie de mers.

Imediat după accident, Cârnu – care nu poseda permis de conducere, fiind deja cercetat de poliţişti pentru o asemenea faptă – a fugit şi s-a ascuns. Poliţiştii au reuşit însă să-l dibuiască, reţinându-l noaptea trecută. Astăzi, Judecătoria Craiova a dat curs propunerii procurorilor, emiţând pe numele autorului accidentului un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Fănel Cârnu nu este însă pentru prima dată după gratii, pedepsele sale pentru furt, tâlhărie şi viol totalizând aproape 16 ani de închisoare. Nu demult el fusese liberat condiţionat, pentru bună purtare, cu aproape 1.000 de zile înainte de ispăşirea pedepsei. De această dată, pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului, Cârnu riscă până la şapte ani de puşcărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU