16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLudovic Orban, implicat într-un accident pe care nu l-a anunţat la timp, a rămas fără carnet

Ludovic Orban, implicat într-un accident pe care nu l-a anunţat la timp, a rămas fără carnet

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban a rămas fără carnet de conducere. Ministrul a fost implicat ieri într-un accident de circulaţie, dar s-a prezentat abia în această seară la Poliţie. Pentru că a plecat de la locul accidentului şi nu a venit la Poliţiei decât după aproape 30 de ore, Orban a rămas fără permis. Informaţiile privind accidentul sunt publicate în ediţia de astăzi a ziarului Cotidianul.

"Au trecut mai mult de 24 de ore şi din această cauză i-a fost reţinut permisul de conducere de către ofiţerul care instrumentează cazul, conform declaraţiilor făcute de domnul Orban, care a precizat că accidentul s-a produs ieri în jurul orei 14 pe şoseaua Cotroceni în urma căruia nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale", a declarat Marian Motoc, comisar-şef BPR.

Potrivit ziarului Cotidianul, Ministrul transporturilor a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un autoturism care se afla pe marginea drumului. Martori citaţi au declarat că în accident ar fi fost acroşată şi o femeie care se afla pe trotuar. Informaţia nu a fost însă confirmată, iar poliţiştii au început o anchetă.

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban nu a putut fi contactat până la această oră pentru a face precizări privind accidentul în care a fost implicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII