15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGravidă, deşi făcuse chiuretaj

Gravidă, deşi făcuse chiuretaj

Un caz incredibil s-a petrecut la Constanţa, unde o tânără s-a trezit că este însărcinată, deşi a crezut că făcuse un chiuretaj. Fata a fost la un cabinet medical privat, a suferit intervenţia chirurgicală, a plătit-o şi a plecat liniştită acasă. Peste câteva luni, nu s-a simţit bine şi a mers la un alt doctor, aflând după consultaţie că de fapt este însărcinată.

Eugenia Mihalache a făcut la începutul lunii august un test de sarcină care a ieşit pozitiv. Tânăra a decis să facă un chiuretaj, aşa că s-a programat la un cabinet privat din Constanţa. "Doctorul mi-a spus vino peste cinci zile, aşa mă programase, m-am dus peste cinci zile pregătită cu banii de chiuretaj, mi-a făcut chiuretajul, că am dat 1 milion, cât mi-a cerut", povesteşte aceasta.

Peste trei luni însă, tânăra a început să se simtă foarte rău, aşa că a mers la Spitalul Clinic din Constanţa. Aici, medicii i-au spus că este însărcinată în 16 săptămâni.

Medicul care i-a făcut tinerei primul chiuretaj recunoaşte că este posibil să nu fi reuşit desprinderea ovulului fecundat de pe pereţii uterului, iar ulterior sarcina să se dezvolte.

Tânăra nu vrea acum decât să îşi recupereze cei 100 de lei pe care i-a platit medicului pentru chiuretajul nereuşit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU