22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCampionul european la box Sorin Tănăsie, cercetat pentru distrugere şi port ilegal de cuţit

Campionul european la box Sorin Tănăsie, cercetat pentru distrugere şi port ilegal de cuţit

Pugilistul Sorin Tănăsie, campion european la box, este cercetat pentru distrugere şi port ilegal de cuţit, după ce, sâmbătă dimineaţa, a avariat maşina unui craiovean, care a sărit rândul intrând în faţa altor clienţi la un fast-food, informează Mediafax.

Boxerul se afla, în această dimineaţă, în jurul orei 6.00, la un fast-food de pe Calea Severinului din Craiova.

La un moment dat, lângă magazin a oprit un tânăr care, fără a ţine cont de clienţii fast-food-ului care aşteptau la rând, a intrat în faţa tuturor solicitând câteva produse.

Incidentul l-a deranjat pe Sorin Tănăsie, zis "Pantera", campion european la box, care l-a apostrofat, cerându-i să respecte rândul. Tânărul nu s-a conformat şi în acel moment Tănăsie s-a enervat, avariindu-i maşina, un autoturism BMW.

"Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, a apelat prin serviciul 112 Secţia 5 Poliţie. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că maşina bărbatului a fost avariată. Avea roţile tăiate, parbrizul spart şi capota zgâriată", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, subcomisar Maria Vasile.

Potrivit sursei citate, pe numele lui Sorin Tănăsie a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere şi port ilegal de cuţit.

Sorin Tănăsie a câştigat, la sfârşitul lunii septembrie, titlul european la profesionişti la categoria cocoş (53,525 kg), după ce a trecut de spaniolul Karim Quibir Lopez, într-o gală disputată la Valencia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII