5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrichindeii, amatori de pufuleţi sexy

Prichindeii, amatori de pufuleţi sexy

Prichindeii de la grădiniţa şi de la şcoala primară din comuna Ghindeni – Dolj au devenit dependenţi de pufuleţi. Dar nu de preparatele din mălai, ci de surprizele sexy ascunse în fiecare pungă de firma producătoare, jucării care îi învaţă pe copii un pic de anatomie.

De aproape o săptămână, în şcoala şi grădiniţă din Ghindeni e agitaţie mare. Copiii nu mai sunt atenţi la ore şi de abia aşteaptă pauza ca să meargă la magazinul de lângă şcoală şi să cumpere pufuleţi cu surprize. În pungile de pufuleţi Ali Puf, copiii găsesc diferite jucării – maşini, păpuşi, trenuleţe – dar şi brelocuri cu femei care se dezbracă, spre deliciul micuţilor. Cine a găsit o astfel de surpriză este cel mai bun. Dar bucuria copiilor nu a ţinut mult, pentru că doamnele educatoare şi învăţătoare au confiscat jucăriile indecente. „Nu erau atenţi la oră şi, oricât încercam să îi potolesc, ei tot râdeau. I-am întrebat ce au şi mi-au spus că Ana-Maria are o surpriză cu prostii. Am crezut că glumesc şi le-am cerut să facă linişte şi le-am spus că ea i-a minţit cu siguranţă, dar au venit la mine şi mi-au arătat brelocul. L-am confiscat imediat şi le-am spus că nu mai au voie să cumpere acei pufuleţi. Nu ştiu cum e posibil să pună aşa ceva în pungile de pufuleţi pentru copii“, a povestit Cristina Truică, învăţătoare la Şcoala din Ghindeni.

 

„Era urât şi ruşinos“

 

Un asemenea breloc-surpriză a descoperit şi Andreea, elevă în clasa a IV-a. „Surpriza a fost un breloc cu o fată care îşi dădea jos sutienul şi rămânea în ţâţele goale“, a spus fetiţa. „Andreea ne-a arătat la toţi“, au sărit colegii ei. Brelocurile sexy au ajuns şi la grădiniţă. „Am găsit un breloc, dar nu mi-a plăcut că era urât şi ruşinos“, a spus Robert, de cinci ani. „Şi eu am cumpărat pufuleţi, dar nu am găsit decât un beculeţ“, a spus dezamăgit un coleg de grupă de-al lui Robert. Cadrele didactice şi conducerea şcolii au început să facă unele controale prin şcoală, au căutat şi au confiscat toate surprizele indecente. „Ne uităm în coşurile de gunoi şi dacă vedem pungile de pufuleţi le cerem să ne arate surprizele pe care le-au găsit. Dacă sunt brelocuri, le confiscăm. Cei de la grădiniţă şi din clasele I-IV cumpără pufuleţi, cei mari mănâncă snacks-uri, cornuri şi nu sunt curioşi la astfel de lucruri. Vă daţi seama ce vânzare au făcut! Celor mici le plac însă noutăţile, îi amuză. Nu sunt atenţi la ore, sunt agitaţi. Cumpără foarte multe pungi de pufuleţi, coşurile sunt pline de astfel de pungi şi toţi vor să găsească brelocuri cu femei care se dezbracă. Am vorbit cu patroana magazinului şi mi-a promis că o să-i scoată de la vânzare“, a precizat Maria Ilie, directoarea Şcolii din Ghidici.

Firma care produce pufuleţi neagă

 

Pufuleţii au fost scoşi de la vânzare în ieri-dimineaţă şi returnaţi firmei de distribuţie. „Eu nu am ştiut ce e în pungi şi după ce a venit directoarea aici şi ne-a spus am hotărât să îi scoatem de la vânzare. Vindem de mult pufuleţi cu surpriză, dar nu am mai întâlnit un asemenea caz“, a spus Cristina Guţă, proprietara magazinului.

Reprezentanţii firmei care produce şi comercializează pufuleţii Ali Puf, SC Moped SRL din Baia Mare, cu punct de lucru în Craiova, susţin că brelocurile sexy nu au cum să provină din pungile de pufuleţi. „Este imposibil ca acele brelocuri să fie din pungile noastre de pufuleţi. Am fi observat aşa ceva. Avem furnizorii noştri de jucării. Producem pufuleţi din 1994 şi nu ne permitem să ne stricăm afacerea pentru astfel de lucruri pentru că ştim că pufuleţii sunt consumaţi de copii. Vom face şi noi nişte verificări, dar, vă repet, nu au cum să fie din pungile noastre“, a explicat Maria Teleiman, administratoarea firmei.

Sezizată de GdS, conducerea Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului a spus că va face în zilele următoare un control la firma care produce şi comercializează pufuleţii sexy. Până atunci însă, părinţii trebuie să îi ţină departe de pufuleţii Ali Puf nu doar pe copiii de trei ani, care pot înghiţi părţile mici din jucării, aşa cum recomandă pe ambalajul pufuleţilor firma, ci şi pe cei mari, care pot găsi în pungi surprize picante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU