10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNicolo Napoli compară meciul Universitatea Craiova-Dinamo cu partida AC Milan-Inter

Nicolo Napoli compară meciul Universitatea Craiova-Dinamo cu partida AC Milan-Inter

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat astăzi că vede confruntarea cu Dinamo, de sâmbătă, ca pe unul dintre cele mai mari derby-uri din campionatul italian, asemănând-o cu duelul dintre cele două echipe ale oraşului Milano, AC Milan şi Inter, informează NewsIn.
"Cred că Universitatea Craiova-Dinamo este un meci de anvergura unui Milan-Inter sau Juventus-Torino, cu o mare încărcătură. Am evoluat în mai multe partide împotriva lui Zenga, i-am şi dat gol într-un meci din campionat, câştigat de Juventus cu 1-0, şi ţin minte că am dat golul decisiv cu patru minute înainte de finalul jocului. Sper ca şi de această dată să câştige Juventus, adică Universitatea în cazul de faţă, şi să pot obţine un nou succes contra lui Zenga", a declarat Napoli.

Tehnicianul italian a afirmat că va încerca să obţină maximul de puncte din confruntarea cu Dinamo de sâmbătă. "Ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că şi Dinamo va veni să câştige cu orice preţ, după ce a înregistrat două egaluri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU