10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, exclus din PC pentru neplata cotizaţiei

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, exclus din PC pentru neplata cotizaţiei

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Lucian Profir, a fost exclus astăzi din Partidul Conservator (PC), unul din motivele ce au dus la această decizie fiind şi neplata cotizaţiei de partid de un an şi şase luni, potrivit liderilor PC, informează NewsIn.
„În urma unei analize s-a constatat că domnul Profir a încălcat grav statutul PC, prin neimplicarea în campaniile de alegeri parlamentare şi locale parţiale, neimplicarea în munca politică, absenţe repetate la şedinţele săptămânale ale Biroului Executiv Judeţean şi neplata cotizaţiei de partid”, se precizează într-un comunicat de presă remis de PC Iaşi. Potrivit sursei citate, PC Iaşi va demara în zilele următoare procedura de înlocuire a lui Lucian Profir din Consiliul Judeţean.
„Nu ştiam de această decizie. Nu este adevărat că nu am plătit cotizaţia de partid dar mă abţin de la alte comentarii. În plus, eu am fost ales să fac administraţie şi nu politică”, a declarat pentru NewsIn Lucian Profir, care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al PC Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS