18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Cozi la inmatriculari

Doljenii se inghesuie in aceste ultime zile lucratoare ale anului la Serviciul Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculari pentru a inmatricula automobilele noi sau second hand. Pentru a face fata numarului mare de solicitari, conducerea Serviciului Inmatriculari a decis sa prelungeasca programul la ghiseu in ultimele zile lucratoare ale lunii decembrie si primele zile ale lunii ianuarie.


„Ca la fiecare sfârsit de an, ne confruntam cu un numar foarte mare de solicitari pentru inmatriculari si am decis sa prelungim programul de lucru“, a declarat comisarul-sef Constantin Coanda, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculari.


Astfel, daca pâna acum ghiseele pentru inmatriculari functionau intre orele 8.30 – 12.00, 16.00 – 19.00, in zilele de 27, 28, 29 decembrie nu se va mai face pauza intre orele 12.00 si 16.00. Dupa acest program va functiona Serviciul Inmatriculari si in zilele de 3, 4 si 5 ianuarie.


Cozile din fata ghiseelor de inmatriculari sunt puse pe seama faptului ca desi doljenii au cumparat automobile in cursul anului le inmatriculeaza abia acum, dar si a fricii de anuntata taxa de prima inmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS