36.5 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAsociatiile, corigente la gospodarire

Asociatiile, corigente la gospodarire

Mai multe cereri ale reprezentantilor asociatiilor de proprietari l-au iritat pe primarul Antonie Solomon. De pilda, presedintele Vrapcea a solicitat sprijin din partea regiilor pentru recuperarea debitelor la intretinere si indulgenta fata de construirea acoperisurilor de bloc fara autorizatie. Alt sef de asociatie ar vrea flori si arbusti de la primarie, gratis, si, daca s-ar putea, municipalitatea sa le si planteze, ude, curete etc.


Primarul Antonie Solomon i-a sfatuit pe capii condominiilor sa se mai si autogospodareasca: „Sta in puterea dumneavoastra, dar este si obligatoriu sa va gospodariti, sa aplicati legea. Nu primaria trebuie sa se implice in recuperarea datoriilor la utilitati sau sa va faca si curatenie in bloc. Faceti demersurile! Nu reusiti, lasati loc la altii! Adunarea generala a locatarilor poate stabili alte organisme de conducere“.


Primarul i-a linistit, in schimb, pe proprietarii care au participat la construirea acoperisurilor neautorizate. „Daca e sa fie, cade si blocul, nu numai acoperisul. Au fost ridicate, acum ce sa facem, sa va obligam sa le dati jos? Cu alti bani, alta distractie si iar bani ca sa puneti altele? Cred ca noi, primaria, am exagerat. Incercati sa le consolidati sau sa le expertizati“, a declarat Solomon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS