16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCatalin Botezatu, intre Creatiile Anului si Fashion Week

Catalin Botezatu, intre Creatiile Anului si Fashion Week

Catalin Botezatu, Irina Schrotter, Doina Levintza, Seroussi, Monica Oranici s-au aflat printre câstigatorii celei de-a treia editii a evenimentului „Creatiile anului” care a avut loc zilele trecute la Hotelul Howard Johnson. Organizata de Mihaela Serban, manager Cosmopolitan Models, manifestarea a facut parte din campania „Fiti frumoase cu bijuteriile You and Me”. Spectacolul a cuprins si o gala de premiere a celor mai bune colectii, prezentate in anul 2006. Catalin Botezatu a facut senzatie cu doua colectii, una destinata femeilor, cu o influenta gothic-rock, si o alta conceputa pentru barbati. Denumita generic „Arabica”, colectia de lenjerie masculina, accesorizata cu Swarovski, inspirata parca din povestirile celor „1001 de nopti”, cu voaluri si burnuzuri, coliere de inspiratie araba si pumnale de recuzita incrustate cu pietre pretioase, ne-a dus cu gândul la Printul Desertului aflat intr-o continua cautare a jumatatii sale.


Bote mizeaza pe blanuri


Dupa ce si-a batut propriul record: 28 de prezentari in strainatate, 6 premii internationale, 4 nationale si a aparut de 2 ori in Book Moda si la diferite televiziuni in Italia si Germania, Catalin Botezatu va deschide astazi la Sofitel cea de-a cincea editie a Bucharest Fashion Week. Cunoscutul designer va prezenta doua noi colectii de lenjerie (femei si barbati), urmând ca miercuri sa aduca in fata consumatorilor de moda cea mai valoroasa colectie a sa de haute-couture, din care nu vor lipsi blanurile de vulpe, vizon si chinchilla. Bote nu va urca insa pe podium nicio vedeta, pentru ca, dupa cum afirma: „Cei care folosesc vip-uri in prezentare nu au cu ce sa iasa in evidenta”.


Revelion la Bali


Desi crede ca o femeie ar trebui sa se exprime nu neaparat prin tinuta, ci prin circumvolutiuni, Bote are si câteva sfaturi pentru noaptea de Revelion. „Negru ramâne intotdeauna culoarea de baza eleganta, rafinata, pe care orice femeie o poate aborda.
Daca vrem sa fim in pas cu moda, categoric gri, verde cardinal, mov cardinal”. Cunoscutul creator va petrece noaptea dintre ani in Bali.


Tinuta business


Bote nu a uitat nici de femeile de afaceri. „Unei tinute business nu ar trebui sa-i lipseasca celebrul deux pieces care poate fi cu fusta sau pantalon (pantaior) camasa alba, brosele care se pot pune in functie de sobrietatea tinutei pe un rever, o poseta eleganta, manusi, o cizma, dar nu foarte accesorizata, un pantof sec”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS