21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSupermarket in Valea Jiului

Supermarket in Valea Jiului

Reteaua de magazine Billa, parte a grupului german Rewe, intentioneaza sa deschida un supermarket in orasul Aninoasa din Valea Jiului, acesta fiind primul centru comercial de mari dimensiuni in sistem cash & carry din aceasta zona. Compania a concesionat deja terenul, iar lucrarile sunt aproape finalizate, valoarea totala a investitiei ridicându-se la 1,7 milioane de lei.


Centrul comercial se va intinde pe o suprafata de 3.170 de metri patrati si va fi amplasat chiar la intrarea in orasul Aninoasa dinspre Defileul Jiului, aproape de DN 66A.


Constructia va fi inaugurata in luna decembrie si va dispune de 160 de locuri de parcare. Primarul orasului Aninoasa, Ilie Botgros, a declarat ca aceasta investitie este prima dintr-o serie de investitii care vor transforma orasul intr-un mic muzeu-parc de distractii, dupa ce Banca Mondiala va aloca, anul viitor, peste doua milioane de euro pentru transformarea fostei exploatari miniere in muzeu subteran.


Reprezentantii grupului german Rewe vor mai fi prezenti in Valea Jiului si la Vulcan, unde vor construi un magazin de tip discount Penny Market, care va fi inaugurat tot la sfârsitul anului, precum si un supermarket Selgros in orasul Petrila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS