5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate2009, an greu pentru români!

2009, an greu pentru români!

Astrologi din toate colturile tarii au venit la sfârsitul saptamânii trecute la Craiova pentru a participa la Simpozionul estival al Asociatiei Astrologilor din România (AAR), Astro – Festival Craiova 2006. Pe parcursul a doua zile, Gabriel Mihailovici, autor a trei carti de astrologie si realizator de emisiuni de specialitate, Mihaela Dicu, presedinte AAR, inginer si redactor astro la câteva reviste pentru femei si adolescenti, Georgiana Mitrache, psiholog si lector universitar, precum si alti astrologi au tinut conferinte in cadrul unui simpozion la care craiovenii au avut intrare libera.


„Foarte multa lume confunda astrologia cu ghicitul. Astrologia e o stiinta a astrelor, e o legatura intre om si Cosmos“, a spus Minerva, unul dintre astrologii bucuresteni veniti la Craiova. Si chiar daca astrologii nu se ocupa cu ghicitul viitorului, ei tinând sa precizeze ca doar prezinta un „manunchi de posibilitati“, am vrut sa aflam parerea acestora si in legatura cu drumul pe care se afla România.


„Ar trebui sa ne indreptam pe un drum spiritual bun. Anul acesta ne-am aflat pe drumul cel bun, dar mi-e teama pentru 2009, pentru ca din 13 in 13 ani s-au produs dezastre. In ‘70 au avut loc teribile inundatii, in ‘83 au fost geruri cumplite de -30 de grade Celsius, in ‘96 au fost inundatii devastatoare si ma gândesc cu groaza, daca acum se intâmpla ce se intâmpla, ce va fi in 2009? Totusi, eu consider ca trebuie sa ne pastram optimismul“, a spus Minerva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII