16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBucurestean arestat pentru un furt comis in Gorj

Bucurestean arestat pentru un furt comis in Gorj

Un tânar din Bucuresti, cautat pentru furtul a doua genti in care se afla suma de 50.000.000 de lei vechi, a fost arestat in baza unui mandat emis pe zece zile de catre Judecatoria Târgu Jiu. Gheorghe Daniel Radu, de 26 de ani, domiciliat in Capitala, fusese dat in urmarire generala in august, la putin timp dupa comiterea unui jaf, in urma caruia a fost sustrasa suma de 50.000.000 de lei vechi si mai multe acte contabile apartinând unor firme din municipiu.


Modul original in care hotul a operat a atras atentia politistilor, rotile autoturismului in care se aflau bunurile fiind taiate. Pagubitul Nicolae Stanescu, administrator la SC OLADICON SRL si SC OLIZIN SRL si cel care a depus plângerea la politie, isi trimisese un angajat la o banca, pentru a ridica suma de bani amintita.


Dupa ce respectivul a luat banii, i-a pus in cele doua sacose, pe care le-a asezat pe bancheta din spate a masinii. Intre timp insa, bucuresteanul Gheorghe Daniel Radu avusese grija sa „intepe“ rotile autoturismului, masina facând pana, intr-o intersectie, la câteva sute de metri de Gara Târgu Jiu.


Metoda este frecvent utilizata in Bucuresti, insa nimeni nu se astepta ca autorul furtului sa fie chiar bucurestean. Gheorghe Daniel Radu este cercetat pentru comiterea infractiunii de furt calificat. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS