22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGazeta de Sud si-a sunat câstigatorul

Gazeta de Sud si-a sunat câstigatorul

Dupa opt zile de asteptare, GdS a reusit sa-l identifice pe câstigatorul calculatorului de la extragerea Supertombola abonatilor din luna noiembrie. Noul proprietar al computerului AMD Sempron 2400 a venit la redactie sa-si ridice pretiosul obiect in urma insistentelor colegilor din redactie, nedumeriti ca nimeni nu solicita premiul. De ce au trecut atâtea zile? Simplu. Stelian Georgescu este abonat de peste zece ani pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri, dar nu a citit anuntul Gazetei de Sud, prin care era desemnat câstigator. Dupa ce duminica, 13 noiembrie, a avut loc extragerea, iar a doua zi numele acestuia a fost publicat in ziar, surpriza: nimeni nu a aparut sa-si revendice obiectul in valoare de 13 milioane de lei vechi. O zi, doua, cinci a tot asteptat Biroul de Publicitate al GdS sa-l felicite pe câstigator. Degeaba. Domnul Stelian Georgescu, domiciliat in Craiova, cartier Craiovita Noua, cum scria pe talonul câstigator, nici gând sa apara. In cele din urma, in cea de-a opta zi, redactorul-sef a hotarât sa-l sune pe câstigator si sa-l cheme sa-si ridice calculatorul.


A crezut ca e o farsa


Stelian Georgescu a ajuns miercuri dimineata la sediul redactiei din Câmpia Islaz. Desi obisnuit cu gândul câstigului, barbatul si-a stapânit cu greu emotiile.


„Nu am câstigat niciodata nimic, nici macar la loz in plic. Drept e ca nici nu am participat vreodata voluntar la vreun concurs, dar asta pentru ca stiam ca nu am noroc. Când m-a sunat sotia sa-mi spuna, eram la serviciu, m-a luat cu ameteala. I-am zis sa nu faca glume proaste ca am treaba, nu stau sa pierd timpul cu asa ceva…“


Doar dupa ce a ajuns acasa si a cautat in colectia personala editia din 14 noiembrie atunci s-a convins Stelian ca sotia nu-i jucase nici o farsa. Era câstigatorul Supertombolei abonatilor GdS.


La doar câteva minute din clipa in care s-a prezentat la Biroul de Publicitate, Stelian Georgescu a intrat in prosesia calculatorului AMD Sempron 2400. Ajutat de fiica sa, Ema, sa-si ridice trofeul, abonatul GdS a facut o promisiune solemna:


„Nu mai sar un rând din Gazeta! De acum, voi citi absolut tot, din scoarta-n scoarta!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS