15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomâni prinsi la furat, impuscati in Spania

Români prinsi la furat, impuscati in Spania

Doi români prinsi la furat au fost impuscati in Spania de un belgian, arestat ulterior, relateaza La Opinion, in editia electronica. Politistii din cadrul Comisariatului din Velez-Malaga au demarat o ancheta, dupa ce au fost informati ca un român, de 23 de ani, cu rani la abdomen provocate de un glont, fusese internat la spitalul din Axarquia.


Tânarul fusese adus la dispensarul din localitate cu un autovehicul particular, dar, din cauza ranilor, medicii au considerat necesara internarea acestuia in spital. Politia a perchezitionat mai multe locuinte din Velez-Malaga, descoperind doua autoturisme – un Renault 19 si un Opel Zafira – in care se aflau haine murdare de sânge.


Proprietarul vehiculului Opel Zafira, un român, de 25 de ani, il dusese la spital pe cumnatul lui, care fusese ranit de doua gloante la un picior. Potrivit agentilor, cei doi români raniti fusesera impreuna la furat.


La scurt timp, politia a descoperit pete de sânge si urme de gloante intr-o locuinta din zona in care actionase grupul de români.


Ulterior, politia l-a identificat si arestat pe cetateanul belgian C.H., de 47 de ani, care se presupune ca a tras focuri de arma spre cei doi români, in momentul in care acestia au patruns in locuinta lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS