18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateObiectivele PNL - „stropite cu sampanie“

Obiectivele PNL – „stropite cu sampanie“

Noul presedinte al PNL Mehedinti, Liviu Mazilu, impreuna cu vicepresedintii partidului, Constantin Saceanu, respectiv Ovidiu Gheorghe, au prezentat luni, la ora 18.00, in cadrul primei conferinte de presa organizate dupa alegeri, principalele obiective ale echipei. Pe linga aceste obiective stropite cu sampanie, in cinstea fericitului rezultat al alegerilor, presedintele filialei a tinut sa precizeze: „Contracandidatii mei si toti competitorii de pe listele Domniilor lor sint oameni de valoare, oameni care au avut un cuvint greu de spus in ultimii ani in conducerea partidului, iar cei mai activi din ultimii ani, care au fost prinsi in Comitetul Executiv, sint capii celor doua liste, Eugen Coifan si Alexandru Ioan Mortun“.


Constantin Saceanu, vicepresedintele PNL, a prezentat citeva dintre principalele obiective ale echipei: reconcilierea tuturor gruparilor din partid si reactivarea membrilor care s-au distantat de conducerea partidului in ultimii ani – la acest punct, vicepresedintele a afirmat: „Sintem dispusi sa primim oameni de valoare in PNL, oameni care dintr-un motiv sau altul nu au facut politica. Usile partidului sint deschise“ -; cresterea autonomiei organizatiilor locale si respectarea intocmai a hotaririlor acestora; elaborarea si punerea in aplicare a unei strategii care sa asigure filialei un rol principal, in cadrul coalitiei de guvernare, la nivelul judetului; incetarea oricaror colaborari secrete cu PSD; analizarea prestatiei politice a tuturor conducatorilor de institutii publice sustinuti de PNL si evaluarea acestora in functie de sprijinul acordat organizatiilor locale.


Inainte de a inchina paharul cu sampanie, presedintele PNL Mehedinti, Liviu Mazilu, a spus: „Ne bizuim in continuare pe sprijinul senatorului Mortun, pe experienta dumnealui, dar si pe echipa care a fost in jurul acestuia. Cred ca filiala are nevoie de sfaturile Domniei sale si mai cred ca prestatia pe care a avut-o in cei 13 ani a fost utila pentru PNL“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS