10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCentrul de Informatii pentru Cetateni, in casa noua

Centrul de Informatii pentru Cetateni, in casa noua

Centrul de Informatii pentru Cetateni (CIC) se va muta incepind de luni in sediul central al Primariei Craiova. Ca urmare a redistribuirii spatiilor, functionarii publici isi vor desfasura activitatea in noua locatie, in timp ce angajatii care lucreaza la Serviciul relatii cu publicul, sectorul eliberari acte, vor putea fi gasiti in cladirea fostului hotel Palace.


„Programul de functionare va ramine neschimbat, adica luni si vineri, intre orele 9.00 si 17.00, iar marti, miercuri si joi, 9.00 si 19.00. Tot in cadrul centrului se afla si registratura generala. Centrul de Informatii pentru Cetateni a fost mutat in vechea cladire a primariei, pentru a asigura legatura intre conducere si cetateni. In ceea ce priveste audientele, acestea vor avea loc in acelasi sediu, ca si inscrierile“, a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei Relatii cu Publicul.


In sediul primariei, de pe strada A.I. Cuza, nr. 7, isi vor desfasura in continuare activitatea primarul, cei doi viceprimari, Serviciul de imagine, precum si o parte dintre directori. Si functionarii Directiei de Asistenta si Protectie Sociala isi vor schimba sediul, urmind sa isi desfasoare activitatea in incinta fostului Liceu „Traian Demetrescu“, dupa finalizarea lucrarilor de amenajare. In fostul sediu al hotelului Palace se fac in continuare mutari, angajatii tuturor directiilor amenajindu-si spatiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS