22.6 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGazeta de Sud ii face fericiti pe cititorii sai fideli

Gazeta de Sud ii face fericiti pe cititorii sai fideli

Inca trei persoane au intrat in posesia premiilor oferite de ziarul nostru cu ocazia Sarbatorilor de iarna

O invatatoare a primit cadou din partea Gazetei de Sud si a agentiei de turism MAPAMOND o excursie la Sinaia, cu ocazia Sfintei Sarbatori a Craciunului.

In urma concursului intitulat „Traieste un Craciun de vis la Sinaia“, Floriana Tuica, de 28 de ani, din Craiova, a fost desemnata cistigatoarea unui sejur de trei zile la un hotel de trei stele din Sinaia, inclusiv o cina festiva de Craciun, pentru doua persoane.

„Eram la serviciu, chiar terminasem serbarea de Craciun cu elevii mei de clasa a III-a, cind mi-a telefonat mama mea sa ma anunte ca am cistigat o excursie de la Gazeta de Sud. A fost o mare surpriza pentru mine, mai ales ca ii pot face astfel si eu un cadou deosebit sotului meu, cu care voi pleca sa ne petrecem Craciunul la Sinaia“, a declarat Floriana, invatatoare la Scoala din Ghindeni.

Cistigatoarea televizorului color a spart ghinionul

Lizica-Delia Barbu, de 22 de ani, din Craiova, a devenit posesoarea unui televizor color oferit de cotidianul Gazeta de Sud la tombola cu premii care a avut loc pe 19 decembrie. Fericita cistigatoare a venit ieri la sediul redactiei sa-si ridice premiul, ocazie cu care a recunoscut ca un televizor color era tocmai ceea ce isi dorea de Sarbatori.

„M-am bucurat enorm, pentru ca se apropia Craciunul si eu nu aveam acasa un televizor. Este prima oara cind cistig ceva la un concurs, desi am participat de multe ori pina acum. Aveam putine sperante ca voi reusi de aceasta data, cu atit mai mult cu cit, fiind nascuta pe 13, aveam impresia ca sint urmarita de ghinion“, a spus Delia.

O masina de spalat „de zestre“ pentru o eleva de 18 ani

Masina de spalat automata, oferita de Gazeta de Sud la concursul „Echipeaza-ti casa de Sarbatori“ a ajuns la Ramona Dubu, de 18 ani, din Craiova. Eleva in clasa a XII-a la Colegiul National Economic „Gheorghe Chitu“ din localitate, Ramona a fost si ea foarte surprinsa de cadoul inedit primit in dar de la ziarul sau preferat: „Mai am acasa o masina de spalat, dar e veche si nu prea mai merge. Tocmai de aceea, cea mai fericita pentru acest cadou va fi mama, pentru ca nu se va mai chinui sa spele cu vechea masina. Cu toate astea, ii voi spune mamei ca masina de spalat primita de la Gazeta de Sud este a mea, de zestre“, mentiona, mai in gluma, mai in serios, Ramona Dubu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS