11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIn goana dupa fier vechi, trei tineri din Simian au ajuns... la politie

In goana dupa fier vechi, trei tineri din Simian au ajuns… la politie

Trei tineri din Simian au fost identificati de politistii din localitate ca fiind vinovati de disparitia a sute de metri liniari de teava. In noaptea de 19/20 decembrie, din serele din localitate au disparut 250 de metri liniari de teava.

Politistii au demarat cercetarile, iar in urma investigatiilor au fost prinsi si faptasii. Estre vorba despre S. Cosmin, P. Adrian si A. Aurelian, toti trei din localitatea Simian. Cercetarile au scos la iveala si faptul ca cei trei, avind virste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sint autorii altor doua furturi comise in aceleasi sere, dar in nopti diferite, respectiv in noaptea de 14/15 decembrie si de 16/17 decembrie, cind au mai sustras alti 250 de metri liniari din teava metalica folosita la centrala termica.

Prejudiciul total, in valoare de 40,2 milioane lei, a fost recuperat fie de la autori, fie din centrele de colectare a fierului vechi. „Impotriva celor trei tineri s-au intocmit acte premergatoare pentru savirsirea infractiunii de furt calificat“, a precizat Constanta Fratila, purtatoarea de cuvint al IJP Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS