18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

Oltean acuzat de doua tentative de viol

Un barbat din judetul Olt risca sa stea la inchisoare intre 1,5 si cinci ani daca va fi gasit vinovat de tentativa de viol. Politistii olteni au reusit sa-l identifice pe Marian Datcu, de 32 de ani, din localitatea Serbanesti, care, in noaptea de 11 spre12 decembrie, ar fi patruns prin efractie in locuinta Anei Mamaligeanu, de 37 de ani, din aceeasi localitate, si ar fi incercat sa o violeze. Din verificari a rezultat ca barbatul este autorul inca unei fapte asemanatoare. Mai exact, Marian Datcu se pare ca a patruns in noaptea de 29 spre 30 noiembrie in locuinta unei alte consatence, Dumitra Tudoran, de 58 de ani, incercind sa o violeze si pe ea. Barbatul a fost retinut si se afla in arestul IJP Slatina.

Un barbat a ars de viu in propria locuinta

Un barbat din judetul Olt a decedat dupa ce un incendiu provocat in propria locuinta l-a surprins pe acesta dormind. Potrivit informatiilor furnizate de politisti, tragedia s-a petrecut la domiciliul lui Trifu Staicu, de 63 de ani, din orasul Potcoava. Un incendiu a izbucnit duminica noapte in casa acestuia, surprinzindu-l pe barbat in timp ce dormea. Trifu Staicu a fost gasit carbonizat a doua zi dimineata, incendiul distrugind 50% din mobilierul casei. Cercetarile preliminare indica faptul ca incendiul a fost provocat de o tigara lasata aprinsa si nesupravegheata. S-a dispus efectuarea necropsiei in vederea stabilirii cu exactitate a cauzei mortii.

Soferul Badescu s-a infipt in semafor

Un sofer craiovean a reusit ieri-dimineata sa faca praf cu masina semaforul de la Universitate. Raducu Nicusor Badescu, de 40 de ani, aflat la volanul unei Dacii 1300 cu numarul de inmatriculare B-03-WDK, venea pe bulevardul Carol I dinspre Gara Craiova si se indrepta catre Casa Studentilor. A traversat Calea Bucuresti, apoi, prinzind viteza, a intrat pe scuarul dintre cele doua sensuri de mers si s-a oprit cu masina direct in semaforul din mijlocul strazii. Semaforul s-a rupt si a cazut la pamint, nu inainte de a-i lovi autoturismul soferului neatent. In fata lucratorilor Biroului Politiei Rutiere Craiova, conducatorul auto – scapat nevatamat – a incercat s-o „scalde“, spunind ca i-a taiat calea o alta masina, pe care a incercat sa o evite, dar n-a mai putut evita si semaforul. Badescu este acum bun de plata. Va trebui sa suporte din propriul buzunar reparatia autoturismului, proprietatea SC CONSTRUCTII IN TRANSPORTURI, dar si cea a semaforului, distrus in proportie de 90%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS