13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateEleve agresate pe holul scolii

Eleve agresate pe holul scolii

Doua eleve au fost batute ieri-dimineata in pauza dintre ore, in timp ce discutau pe holul Grupului Scolar „Anghel Saligny“ din Craiova.

Adriana Butu, de 18 ani, eleva in clasa a XII-a B, sustine ca agresorii sint un coleg din clasa a X-a, pe nume Leonardo Ungureanu, si sora acestuia, Anca Ungureanu, cu care tinara avea un conflict mai vechi. Ieri, in pauza mare, Adriana era pe hol, de vorba cu Georgiana Lacatus, o eleva de la clasa a XII-a A, cind a avut loc o disputa cu fratii Ungureanu.

„Am incercat sa intram in clasa cind Leonardo Ungureanu s-a repezit la colega mea si a inceput sa o traga de geaca. I-am spus sa o lase in pace si atunci m-a lovit si pe mine cu pumnii si cu picioarele. Erau multi colegi pe hol atunci, dar nici unul nu a avut curaj sa se bage. Un profesor care a vrut sa-mi ia apararea a fost si el amenintat cu bataia“, a declarat Adriana Butu.

Profesorul respectiv a trebuit sa apeleze la jandarmii care asigura paza grupului scolar pentru a-i potoli pe fratii Ungureanu. Scandalagii au fost sanctionati cu cite un milion de lei amenda pentru tulburarea linistii publice si, in plus, va trebui sa dea socoteala si pentru loviturile aplicate celor doua eleve, care sustin ca ii vor da in judecata.

Adriana Butu si Georgiana Lacatus au fost transportate pentru ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Craiova. Cadrele medicale sustin ca Georgiana Lacatus nu s-a ales decit cu leziuni nesemnificative. In schimb, Adriana Butu, cu toate ca nu a suferit leziuni grave, prezenta mai multe urme de lovituri, fiind diagnosticata cu traumatism cranio-facial minor si traumatism toracic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS