19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBancutele din English Parc nu vor mai fi furate

Bancutele din English Parc nu vor mai fi furate

Angajatii Primariei Craiova au demarat o ampla actiune de „ancorare“ a bancutelor din English Parc, dupa ce marti una dintre ele a disparut. Viceprimarul Gheorghe Nedelescu i-a atentionat pe cei care se ocupa cu intretinerea lor ca vor fi nevoiti sa achite contravaloarea bancutei furate. Pentru a evita eventualele pagube, muncitorii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) au fost trimisi sa se asigure ca pe timpul noptii nu va mai fi furata nici o bancuta. Inarmati cu lopeti si tirnacoape, oamenii au venit inca de la primele ore ale diminetii pentru a pune in aplicare ultimele ordine.

Cei mai nemultumiti de lucrarile care aveau loc in parculet erau pensionarii. „Am venit sa ma intilnesc cu niste prieteni, la vechea noastra bancuta. Cind am ajuns in parc am observat ca tocmai o mutau. Au mai facut o munca in plus, pentru ca puteau de prima data cind le-au instalat sa le puna ciment de jur imprejur“, a mentionat un pensionar.

„Am betonat locul in care am asezat bancutele din English Parc pentru a nu mai fi furate, dar si pentru a-i opri pe anumiti craioveni sa le distruga. Am mobilizat inca de azi-dimineata (ieri – n.r.) citiva angajati care sa se ocupe cu aceasta problema“, a precizat Viorel Nicolae, director adjunct la RAADPFL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS