17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIrinel Popescu il ameninta cu judecata pe Adrian Cioroianu

Irinel Popescu il ameninta cu judecata pe Adrian Cioroianu

Candidatul PSD+PUR sustine ca nu a „negociat“ cu Theodor Stolojan un loc eligibil in parlament pe listele PNL, asa cum a afirmat Cioroianu

Candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR pentru un fotoliu de senator de Dolj, chirurgul Irinel Popescu, vrea sa-l dea in judecata pe istoricul Adrian Cioroianu. Cioroianu a afirmat simbata, la Craiova, ca Irinel Popescu ar fi negociat cu Theodor Stolojan un loc eligibil pe listele parlamentare ale PNL si, dupa ce a fost refuzat de acesta, a ales sa se inscrie in PUR.

„Din pacate pentru domnul Cioroianu, insusi domnul Theodor Stolojan poate infirma declaratiile sale cu privire la aceste asa-zise «negocieri» referitoare la ocuparea unor locuri eligibile pe listele parlamentare ale PNL. Avind in vedere aceasta minciuna, domnul Irinel Popescu se va consulta cu avocatii sai pentru a se decide in ce masura se impune o actiune in justitie in aceasta privinta“, se arata in declaratia de presa remisa de departamentul de comunicare al PSD+PUR.

„Mi s-a propus sa intru in PNL…“

Contactat telefonic, Irinel Popescu a declarat: „Consider ca tot ceea ce s-a spus este un atac murdar si un neadevar cras. Ma consult cu avocatii si, daca este caz penal, o sa incep o actiune in instanta“.

Popescu a recunoscut ca a avut unele discutii cu PNL, dar spune ca nu a negociat cu Theodor Stolojan un loc eligibil pe liste.

„In 2003, am avut discutii cu PNL, dar m-am convins ca nu merita sa ma inscriu in acest partid. Mi s-a propus sa intru in PNL de colegii mei medici care erau deja membri, iar ultima discutie am avut-o cu Theodor Stolojan. Nu am vorbit cu Stolojan despre liste. Chiar el o poate confirma“, a mai declarat candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS