19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDiaconescu si Pavelescu si-au incercat muschii

Diaconescu si Pavelescu si-au incercat muschii

Reprezentanti ai Aliantei D.A. PNL-PD si ai Uniunii PSD+PUR au fost implicati simbata dimineata, la Slatina, in zona podului de pe riul Olt, intr-un scandal legat de lipirea unor materiale de propaganda electorala.

Pentru ca zona respectiva nu se regaseste printre cele aprobate de municipalitate pentru afisaj electoral, o patrula de politie a vrut sa-i identifice pe cei care lipeau afise ale Aliantei, moment in care la fata locului si-a facut aparitia primarul Darius Vilcov, insotit de alti membri ai Aliantei D.A., care au incercat sa aplaneze conflictul. La scurt timp insa a venit in zona si un grup de membri ai PSD Olt, in frunte cu fostul prefect, Marin Diaconescu, candidat acum pe listele pentru Camera Deputatilor, si… actualul prefect al judetului Olt, Marin Ionica. Acestia din urma au inceput o discutie in contradictoriu cu primarul Slatinei, pe motivul demontarii, cu citeva ore inainte, la dispozitia acestuia, a doua bannere electorale ale PSD.

In mod bizar, ieri, o comisie alcatuita din doi inspectori ai Ministerului Administratiei si Internelor a sosit la IJP Olt. Motivul oficial al prezentei lor in judet: verificarea modalitatii de organizare a activitatilor Inspectoratului Judetean de Politie pe perioada electorala. Gurile rele spun insa ca ministeriabilii ar fi sosit la Slatina ca urmare a unui telefon dat de Marin Diaconescu unei persoane „de sus“.

Fostul prefect a negat insa ca ar fi avut vreo implicare in acest sens, declarind ca nu stie despre ce este vorba. Tinerii care lipeau afisele electorale ale Aliantei D.A. la pod au fost amendati contraventional, conform Legii nr. 373/2004, cu sume cuprinse intre 3.000.000 si 5.000.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS