15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn gorjean este singurul din tara care realizeaza tatuaje fluorescente

Un gorjean este singurul din tara care realizeaza tatuaje fluorescente

Constantin Isuf din Tirgu Jiu este un tatuator cunoscut din tara, el fiind unul dintre cei 16 membri fondatori ai Asociatiei Tatuatorilor Profesionisti din Romania. Acesta a primit o diploma internationala de excelenta din partea unei renumite firme americane, cu 60 de ani de experienta in domeniul tatuajelor. Constantin Isuf spune ca este singurul din tara care realizeaza tatuaje fluorescente, printre clientii sai numarindu-se politisti si avocati.

Constantin Isuf, de 25 de ani, are un salon de tatuaj si body-piercing inTirgu Jiu. El este din Petrosani, dar de citiva ani s-a stabilit in Tirgu Jiu, unde s-a si casatorit. Costi are o experienta de peste zece ani, realizind zeci de mii de tatuaje. „M-am dus la un prieten sa ma tatuez si am vrut sa invat sa fac si eu tatuaje. Am inceput cu tatuaje simple, rudimentare, pe care le faceam pe mine si pe prietenii mei. Acum am citeva zeci de mii de modele de tatuaje pe care pot sa le fac sau orice doreste clientul“, a spus Costi, povestind despre inceputurile sale. Acum, acesta a ajuns sa aiba clienti si din afara tarii, care vin special la Tirgu Jiu ca sa se tatueze. Un tinar a venit chiar din Australia. „Multi ma cunosc de pe internet, unde mi-am facut un site cu lucrarile pe care le realizez. Am multi clienti din Germania, Austria, Ungaria, Italia si chiar Australia. Doi clienti din Germania au venit special la Tirgu Jiu ca sa ii tatuez. Un tinar din Australia, pe care l-am intilnit in Romania si l-am tatuat, a revenit ca sa ii mai fac o lucrare. A luat avionul si a venit in tara doar ca sa-i mai fac un tatuaj“.

Politistii si avocatii vin la tatuat

Printre clientii lui Costi se numara politisti si avocati. „Am clienti din toate categoriile profesionale, dar am constatat cu surprindere ca printre acestia se numara si politisti si avocati. Fiecare vrea o schimbare, vrea sa se simta altfel. Isi aleg tatuajul in functie de personalitate. Am primit si cereri mai ciudate. Un tinar a vrut sa-i tatuez numele lui Mutu pe tricolorul Romaniei, iar alta persoana a vrut sa-i tatuez steagul UE pe lobul urechii. Am primit o solicitare de la un barbat sa ii fac un tatuaj pe organul genital, dar am refuzat. De asemenea, nu fac tatuaje minorilor decit cu acordul parintilor“, a spus Costi Isuf.

Tatuajele fluorescente fac furori in discoteci

Echipamentele si materialele cu care lucreaza sint aduse de la firme din Anglia, Italia si Germania. Culorile pe care le foloseste in tatuaje au certificatul de calitate ISO 9001. Costi este singurul tatuator din Romania care realizeaza lucrari in culori fluorescente. „Sint foarte cautate de tineri. Aceste tautaje ies in evidenta atunci cind merg in discoteci“, a spus Costi. Tinarul a primit un premiu de excelenta din partea unei renumite firme americane, cu 60 de ani de experienta in acest domeniu. El a fost invitat sa participe in primavara anului viitor la o conventie a tatuatorilor din toata lumea. Costi Isuf este membru fondator al Asociatiei Tatuatorilor Profesionisti din Romania si vrea sa infiinteze in cadrul acesteia o scoala de tatuatori profesionisti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS