17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovenii sint nemultumiti de lipsa primarului la audiente

Craiovenii sint nemultumiti de lipsa primarului la audiente

Functionarii publici din primarie nu mai sint asaltati de craioveni care doresc sa intre in audiente la reprezentantii municipalitatii. Multi se inghesuie, in schimb, pentru a-si spune pasurile primarului Antonie Solomon. Numarul celor care trec zilnic pragul Serviciului de Relatii cu Publicul s-a diminuat de la 200 la 30-40 de persoane. Nemultumirea acestora a crescut deoarece, in ultimele doua saptamini, Solomon nu si-a facut aparitia la audiente. Cei care doreau sa stea de vorba cu primarul au fost reprogramati pentru joia urmatoare. Vizita lui Solomon in Italia a produs o adevarata revolta, mai ales ca unii dintre cei care doreau sa stea de vorba cu Solomon aveau „probleme importante si care necesitau rezolvare urgenta“, dupa cum sustineau.

„Am vrut sa ma inscriu prima data pe 27 noiembrie, dar mi s-a spus ca voi fi inscris pentru joia urmatoare deoarece primarul nu poate fi prezent. Am inteles! Dar apoi am primit din nou acelasi raspuns. Cind am auzit ca o sa plece in Italia nu mi-a venit sa cred. Eu voi ajunge pe drumuri, iar el face plimbari prin Europa? Daca a vrut sa fie primar sa ia si partile rele, nu numai pe cele bune. Nici nu m-am mai inscris pe liste, ca oricum am citit in presa ca nu mai au case disponibile. O sa ramin in strada in plina iarna!“, a mentionat indignat un craiovean. Nu toti au reactionat insa negativ, unii chiar salutind deplasarea in strainatate si sustinind ca „sint treburi importante de rezolvat, daca a trebuit sa plece“. Deoarece pe perioada verii craiovenii se inghesuiau pentru a se inscrie la audiente, angajatii primariei au dispus afisarea citorva liste in care sint stipulate activitatile pe care le coordoneaza primarul si viceprimarii, pentru a nu se crea confuzie.

Consilierii locali, uitati de craioveni

Nici in cadrul audientelor sustinute de cei doi viceprimari nu s-a inregistrat, in ultimele saptamini, o afluenta prea mare. Fie oamenilor li s-au rezolvat toate problemele…, fie au inteles ca nimeni nu ii poate ajuta. Oricare ar fi raspunsul, este clar ca locuitorii orasului s-au plictisit sa mai bata drumurile pina la primarie. „Intr-adevar, vin mai putini la audiente, dar nu stiu care este motivul“, a precizat viceprimarul Sorin Iordache.

O situatie mult mai hilara se intilneste in cazul audientelor sustinute de consilierii locali. Acestea nici nu sint „luate in calcul“ de craioveni, daca e sa tinem seama de numarul insignifiant a celor prezenti pe liste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS