19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRecord de pariuri cu ocazia alegerilor din SUA

Record de pariuri cu ocazia alegerilor din SUA

Britanicii au pariat aproximativ opt milioane de lire sterline (12 milioane de euro) cu ocazia alegerilor prezidentiale din Statele Unite ale Americii, ceea ce reprezinta un record absolut, care a depasit cu mult previziunile caselor de pariuri, informeaza Yahoo!News.

„S-au pariat aproximativ opt milioane de lire, ceea ce reprezinta o suma dubla fata de cea care a fost pariata cu ocazia alegerilor precedente din SUA“, a declarat Graham Sharpe, purtatorul de cuvint al societatii de pariuri William Hill.

Afirmatiile lui au fost confirmate si de reprezentantii altor case de pariuri. Saptamina trecuta, societatile de pariuri estimasera ca totalul mizelor jucate depasesc cinci milioane de lire sterline (7,5 milioane de euro), insa sumele pariate cu putin timp inainte de sfirsitul campaniei electorale au depasit cu mult asteptarile lor.

Reprezentantii casei de pariuri William Hill au anuntat ca un parior american din Chicago a venit special la Londra pentru a miza suma de 25.660 de dolari (21.000 de euro) pe victoria lui G.W. Bush.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS