18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Ajutati-ma sa imi gasesc copilul“

„Ajutati-ma sa imi gasesc copilul“

Pe tinara parca a inghitit-o pamintul

Familia Ceici ii ruga pe 1 octombrie pe craioveni, prin intermediul GdS, sa o ajute sa afle ce s-a intimplat cu Ana-Maria, tinara de 19 ani pe care parca a inghitit-o pamintul. Pe 17 septembrie, Ana-Maria Ceici a pornit spre serviciu la 8.30 dimineata, imbracata sport: blugi, bluza, pantofi tip sport. A fost vazuta o singura data, pe 24 septembrie, in cartierul Lapus. La o luna si jumatate de la plecarea fetei de acasa, nu s-a intimplat mare lucru. Nici acum nu se stie exact unde este tinara careia cei dragi ii spun Ancuta. La mai mult de 40 de zile de cind fata a plecat sa plateasca gazele si telefonul, singurul lucru care s-a mai intimplat este ca mama fetei a primit pe mobil un mesaj pe 18 octombrie, la ora 7.20 dimineata, mesaj trimis de pe un telefon cu numar ascuns. In mesajul laconic se spunea: „Anca este in Timisoara.“ Este destul de greu de verificat exactitatea informatiei, precum si buna intentie a persoanei care a trimis mesajul, deoarece aceasta a preferat sa-si pastreze anonimatul. In aceeasi zi, la ora 10.30 dimineata, Anca a sunat acasa la Mirela, prietena ei din copilarie. Fetele au fost colege de scoala doisprezece ani si s-au inteles foarte bine. Mirela insa nu era acasa, iar Anca a vorbit cu mama acesteia.

Posibilitatea sechestrarii nu poate fi exclusa

Fata a vorbit cu mama prietenei sale, iar aceasta din urma spune ca tinara a inceput sa plinga la telefon si a intrebat daca familia ei o cauta. Cind a fost intrebata daca este tinuta cu forta, fata a raspuns ca nu. Telefonul dat de Anca pe 18 octombrie ridica multe semne de intrebare. Retelele care sechestreaza tinere le pun pe acestea sa isi sune cunoscutii. In acest fel, cei care le sechestreaza pot afla daca fetele sint cautate de familie si le confirma celor dragi faptul ca acestea sint in viata. Mama Mirelei i-a cerut detalii Ancutei, insa convorbirea a fost foarte scurta, tinara afirmind ca suna de la un telefon public si nu are credit mare pe cartela. A apucat insa sa spuna ca nu este in Craiova si i-a promis mamei Mirelei ca a doua zi va veni in vizita, ca sa stea de vorba. Ana-Maria Ceici a cerut sa nu spuna nimanui ca a sunat. Mama Mirelei a asteptat-o, insa Ancuta nu s-a tinut de promisiune. In ziua in care a disparut, fata ar fi trebuit sa mearga acasa la prietena ei, dar in apelul scurt pe care l-a dat pe 18 octombrie fata a spus ca nu a ajuns la intilnire, intrucit a „plecat in alta parte“.

In ultimii ani, tot mai multe tinere au disparut. Nu de putine ori, acestea au cazut victime intereselor murdare ale unor indivizi care le obliga sa se prostitueze in tara ori in strainatate. Tinerele cad usor in plasa celor care le dau speranta unei vieti usoare si a unui cistig frumos, totul in „ambalajul“ promisiunilor unui serviciu in strainatate. Naivitatea le face pe fete sa devina o simpla marfa. Majoritatea victimelor sint racolate din discoteci si baruri. Totusi Ana-Maria Ceici nu agrea acest gen de distractii. Asa ca disparitia fetei ramine un mister total.

Ajutati-ma sa imi gasesc copilul!

Tatiana Ceici, mama fetei, este disperata. Printre lacrimi, femeia spune: „Nu stiu unde imi este copilul, nu mai pot, nu mai sint om… Nu mai stiu ce sa fac, pe cine sa intreb, cui sa cer ajutorul… Disparitia Ancutei ma omoara… Va rog din suflet, ajutati-ma sa o gasesc!“ De o luna si jumatate, casa familiei Ceici e cuprinsa de o mare tristete. Pe umerii acestor oameni greutatea sutelor de intrebari ramase fara raspuns apasa mult prea greu. Ana-Maria Ceici este data in urmarire in toata tara. Tinara nu are pasaport si nici nu s-a inregistrat vreo cerere de eliberare a acestui act care i-ar permite sa paraseasca Romania pe cai legale. Fata are aproximativ 78 de kilograme, 1,72 m inaltime, par castaniu cu suvite blonde, ochi caprui, constitutie atletica. Cine poate da relatii despre Ana-Maria este rugat sa sune acasa la familia Ceici: telefon 522.991 sau la Sectia nr. 2 de Politie, la numarul 425.206. Orice informatie poate aduce linistea unei familii greu incercate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS