5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDili Serbanoiu i-a propus ex-nevestei sa-i fie director de campanie

Dili Serbanoiu i-a propus ex-nevestei sa-i fie director de campanie

„Nu cred ca e o problema faptul ca eu sint in PSD, daca el candideaza ca independent“, a declarat Lili presei

Senatorul PNG, ex-PSD, Constantin Dili Serbanoiu, si-a depus ieri candidatura la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Dolj pentru un nou mandat la Senat. Dili candideaza ca independent, declarind ca a strins in favoarea sa nu 30.000 de semnaturi, cit era minimul necesar, ci 52.149. Acesta n-a avut parte de o asistenta numeroasa in momentul inscrierii pe liste, insa alaturi de el a aparut o surpriza: Elena Serbanoiu, fosta sotie a lui Dili, actual consilier municipal PSD. „O sa-mi angajez mandatar financiar si director de campanie. Se pare ca sint oameni de afaceri care vor sa-mi finantaze campania electorala. Sa vedem daca doamna Serbanoiu accepta aceasta functie“, si-a anuntat Dili surpriza.

Constantin Serbanoiu este cel care, in calitate de sef local al fostului PSDR, a propulsat-o pe Elena, pe atunci sotie, pina in functia de subprefect de Dolj. Telenovela mariajului dintre cei doi s-a terminat cu un divort rasunator, care a facut deliciul rubricilor mondene ale presei locale. Ieri, Lili Serbanoiu s-a aratat surprinsa de propunerea lui Dili si a declarat ca se mai gindeste daca va accepta sau nu functia de director de campanie.

„Nu cred ca e o problema faptul ca eu sint in PSD, daca el candideaza ca independent“, a declarat presei. In ceea ce priveste finantarea campaniei electorale, senatorul Serbanoiu a spus ca are deja 15.000 de dolari si ca spera sa mai faca rost de 15-20.000, din sponsorizari. Printre cei „dornici“ sa contribuie financiar la campania lui Dili Serbanoiu s-ar afla „un important om de afaceri de la PNL“ si… Giovani Becali! Cum se stie ca Giovani este „la cutite“ cu Gigi Becali, presedintele PNG, Serbanoiu a declarat ca inca nu a acceptat oferta acestuia, deoarece spera „sa se implice si presedintele partidului“ in campania sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS