22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateListele PSD+PUR pentru parlament nu sint definitivate in Olt

Listele PSD+PUR pentru parlament nu sint definitivate in Olt

Organizatia judeteana Olt a partidului de guvernamint si-a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, staff-ul care va conduce soarta campaniei electorale a Uniunii PSD+PUR pentru alegerile prezidentiale si parlamentare. Deputatul Florin Iordache va fi noul sef de campanie al uniunii, Jan Nastase, fostul secretar general al prefecturii, se va ocupa de probleme de secretariat si management, Florica Nicolae va raspunde de pregatirea politica a candidatilor, Velemir Radovan va trebui sa imparta functia de director al Directiei Muncii cu aceea de sef pe probleme de marketing, Alina Marinescu se va ingriji de publicitatea electorala, Aurelian Simionescu, directorul Directiei de Sanatate Publica, se va ocupa de strategia si oferta electorala a uniunii, iar Lucian Istrate, directorul Casei de Asigurari, va fi mandatarul financiar. Cel care va media relatiile dintre Uniune si mass-media este Daniel Barbulescu, presedintele organizatiei de tineret a PSD.

Florin Iordache a spulberat iluziile celor care mai credeau ca lucrurile sint in ordine in cadrul uniunii, asa cum vor sa lase impresia mai-marii celor doua partide. Deputatul oltean a precizat ieri ca listele pentru alegerile parlamentare nu au fost inca definitivate, desi se anuntase de citeva saptamini ca acest obiectiv a fost indeplinit. „Ceea ce s-a comunicat pina acum sint doar liste preliminarii. Nimic nu a fost batut in cuie… Pina la sfirsitul acestei saptamini urmeaza ca si aceste ultime amanunte sa fie stabilite definitiv. In acest rastimp se poate intimpla orice. Vom astepta si vom vedea“, a declarat Iordache.

Uniunea isi va lansa oficial candidatii la alegerile parlamentare la o zi dupa prima zi de campanie electorala, adica vineri, 28 octombrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS