11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDili Serbanoiu i-a „furat“ semnatura primarului Solomon

Dili Serbanoiu i-a „furat“ semnatura primarului Solomon

Senatorul s-a laudat ca are sustinerea a 33.000 de doljeni, lucru care-i permite sa candideze ca independent pentru un nou mandat parlamentar

Constantin Dili Serbanoiu, ex-senatorul PSD Dolj, mutat in barca Partidului Noua Generatie (PNG), a anuntat ieri, in cadrul obisnuitei conferinte de presa saptaminale, ca a strins deja semnaturile necesare pentru a candida ca independent la Senat, in alegerile de pe 28 noiembrie.

„Pina acum am strins 33.000 de semnaturi, dintre care 12.000 in Craiova si vreo 6.000 in Filiasi. Unele dintre liste le-am trimis inapoi in judet pentru ca erau incomplete, insa in cursul saptaminii viitoare vor fi gata. Sper sa ma si voteze cei care mi-au dat semnatura“, a declarat Serbanoiu.

Dili s-a laudat cu sustinerea pe care o are, pe tabelele pe care le-a aratat presei capi de liste fiind primarul Antonie Solomon, precum si cei doi viceprimari ai Craiovei, Sorin Iordache si Gheorghe Nedelescu. „Solomon mi-a promis ca, daca va fi nevoie, va merge cu mine din usa in usa pentru a stringe semnaturi. Inca nu am inceput, dar voi lua semnaturi si de la functionarii din primarie. Am sustinerea inclusiv a directorilor de regii“, a comentat senatorul.

Dili a glumit cu presa, spunind ca se va duce cu tabelul inclusiv la prefectul Ion Calin, presedintele interimar al PSD Dolj, dusmanul sau „de moarte“, considerat de senator raspunzator de esecul lui in incercarea de a obtine un loc eligibil pe listele partidului de guvernamint. Serbanoiu crede ca Ion Calin va fi de acord sa-i sustina candidatura ca independent.

Dili Serbanoiu a mai spus ca, in pauza de strins semnaturi, s-a ocupat cu schimbarea yalei de la biroul din prefectura, deoarece i s-a parut ca cineva i-a „umblat“ prin acte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS