20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a deschis Tirgul de toamna

S-a deschis Tirgul de toamna

Municipiul Drobeta Turnu Severin este, de ieri, gazda Tirgului de toamna. La manifestare au fost invitati sa participe toti producatorii agricoli si comerciantii, pentru a-si prezenta si vinde produsele specifice acestui sezon.

De aceasta data, organizatori au fost primaria, in colaborare cu Prefectura Mehedinti, consiliul judetean si Ministerul Agriculturii. Pina duminica, ultima zi a tirgului, sint asteptati toti locuitorii judetului pentru a-si asigura aprovizionarea corespunzatoare cu produsele specifice de sezon. In zona Casei Tineretului, locul in care se desfasoara manifestarea, vor fi expuse, spre vinzare, opt tone de ceapa, sase tone de castraveti, trei tone de gogosari, tot atitea tone de ardei capia, zece tone de varza alba, precum si alte produse specifice acestui anotimp.

Pe linga produsele achizitionate din judet, au fost aduse si produse din alte zone ale tarii, respectiv vase din ceramica. Organizatorii spun ca in aceste zile severinenii vor avea parte si de programe artistice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS