14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopiii din centrele de plasament se pregatesc de colindat

Copiii din centrele de plasament se pregatesc de colindat

Copiii din centrele de plasament se pregatesc deja de serbarea de Craciun, in cadrul careia se vor intilni cu Mosu’ si ii vor goli sacul de cadouri, daruindu-i in schimb cintece si poezii traditionale. Si pentru ca Mos Craciun sa aiba parte de ce este mai bun, o echipa a Directiei Judetene pentru Protectia Drepturilor Copilului (DJPDC) Dolj ii selecteaza in aceste zile pe cei mai talentati dintre copii pentru serbarea care avea loc pe 22 decembrie, la Casa Studentilor din Craiova. Spectacolul copiilor va fi imbogatit cu voci „grele“ ale invitatilor speciali – vedete locale si nu numai. Dupa ce la sfirsitul spectacolului isi vor primi cadourile de la Mosu’, copiii vor pleca a doua zi in colindat la prefectura, primarie, consiliul judetean si la alte institutii de vaza.

Nici copiii institutionalizati care nu vor participa la spectacol nu vor fi uitati de Mos Craciun. Cadourile vor ajunge in toate centrele de plasament, mai ales ca fiecare centru va marca Sarbatorile cu o serbare proprie.

„Mos Craciun va ajunge la toti copiii, ca in fiecare an. Nimeni nu va fi uitat si toata lumea se va bucura de cadouri“, a spus Astrid Ivanus, inspector de specialitate in cadrul DJPDC.

Lista cu sponsorii care il vor ajuta pe Mos Craciun sa faca fata numarului mare de copii institutionalizati care asteapta cadouri este inca deschisa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS