10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSlatina va fi luminata feeric

Slatina va fi luminata feeric

Municipalitatea slatineana a montat aproximativ zece kilometri de ghirlande si 30.000 de beculete multicolore, la care s-au adaugat inca circa 800 de figurine specifice Sarbatorilor, in mai multe zone ale orasului. Beculetele vor fi aprinse in perioada 15 decembrie – 15 ianuarie. In acelasi scop, primaria a alocat peste 35 de milioane de lei pentru achizitionarea a cinci brazi uriasi care vor fi amplasati: la primarie, in Oraselul Copiilor, pe bulevardul AI.I. Cuza, pe bulevardul Nicolae Titulescu si in sensul giratoriu din zona Steaua. Ca si in anii trecuti, mai multi directori de institutii descentralizate au anuntat ca vor amplasa brazi in fata societatilor pe care le conduc. De asemenea, municipalitatea a anuntat ca agentii economici care vor sa inchirieze casute de lemn din Oraselul Copiilor nu vor plati nici o taxa.

„Incercam sa cream o atmosfera cit mai placuta, nu doar pentru copii, ci si pentru adulti. Vom aduce trenulete, tiribombe etc. De saptamina viitoare, vom incepe amenajarea Oraselului Copiilor care speram sa fie si mai animat decit anul trecut“, a declarat viceprimarul Marin Postolache.

Acesta lanseaza invitatia celor care vor sa-si uneasca destinele in noaptea de Revelion sa depuna cereri speciale la primarie. „Chiar daca vom avea o singura cerere, si eu, si primarul Paunescu vom oficia casatoria“, a precizat Postolache. In ultimii doi ani, la primaria slatineana nu a fost oficiata nici o casatorie in noaptea dintre ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS