23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePensionarii - pacaliti sa participe la Conferinta Municipala a PSD Gorj

Pensionarii – pacaliti sa participe la Conferinta Municipala a PSD Gorj

Pensionarii, membri ai Cluburilor Virstei a III-a din Tirgu Jiu, au fost invitati joi la Casa de Cultura a Sindicatelor pe motiv ca primarul are sa le comunice citeva lucruri. Ajunsi in sala, batrinii au constatat ca era sedinta de partid, organizata cu prilejul Conferintei Municipale a PSD, presedintele organizatiei municipale fiind primarul Florin Circiumaru. Intilnirea, despre care li s-a spus ca va dura doar zece minute, s-a prelungit aproape trei ore.

„Ne-am dus ca boii la pascut. Au zis ca vrea primarul sa ne spuna ceva si am stat la toata conferinta. Baloane, panglici, discursuri, erau de toate acolo. Ne-au multumit ca am venit si au facut tot felul de alegeri. Am ridicat mina, dar nu prea stiu de ce. Ca sa-l aleaga pe domnul primar presedinte al organizatiei din Tirgu Jiu, asa am inteles“, a spus una dintre pensionarele participante.

„Sa reclame si cind sint dusi in excursii!“

Presedintele Consiliului Judetean al Persoanelor Virstnice a recunoascut ca i-a invitat pe pensionari la Casa de Cultura fara sa le spuna ca va fi o sedinta de partid. Ion Velcea a spus ca gestul a fost facut drept multumire pentru modul in care s-a purtat primarul cu pensionarii.

„Au participat numai membri din cele doua cluburi pe care primarul le-a infiintat. E adevarat ca nu le-am spus ca este sedinta de partid, dar ne-am dus ca sa nu fie sala goala. Cind le-a dat primarul de mincare, nu s-au mai suparat. Ne-a facut petrecere de 1 octombrie si atunci nu a reclamat nimeni. Sa reclame si cind sint dusi in excursii cu autobuzul de la primarie“, a spus Ion Velcea.

Acesta a precizat ca nu este membru in nici un partid. Conducerea primariei spune ca nu are cunostinta despre aceste amanunte. „Nu cunosc nimic si nu am auzit sa se fi intimplat asa ceva. Chiar nu stiu ce sa va spun“, a spus viceprimarul Ioan Roman – Barbuti, vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS