15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAPAPS Oltenia trebuie sa privatizeze trei societati

APAPS Oltenia trebuie sa privatizeze trei societati

Sucursala Regionala Sud Oltenia a APAPS isi va incheia activitatea pe 15 decembrie, asa cum este specificat in programul de guvernare.

Directorul sucursalei, Marin Nicoli, spune ca acest termen va fi respectat si spera ca si ultimele trei societati pe care le mai are in portofoliu- SC EUROCONF SA Vinju Mare, SC NUTRICORA SA Corabia si SC SOFTEXPRES SA Rimnicu Vilcea- sa fie privatizate.

In ceea ce priveste soarta salariatilor acestei sucursale regionale, Nicoli spune ca majoritatea s-ar putea intoarce la activitatile pe care le-au desfasurat anterior incadrarii ca angajati ai APAPS. La SC EUROCONF SA Vinju Mare, APAPS detine 808.285 de actiuni, care reprezinta pachetul total de actiuni al acestei societati si care are o valoare de peste 4,8 miliarde de lei. Deschiderea plicurilor cu documentele de participare la licitatie va avea loc pe 27 noiembrie, in prezenta tuturor ofertantilor, la sediul Sucursalei Regionale Sud Oltenia.

Licitatia cu strigare va avea loc pe 28 noiembrie, dupa ce in prealabil documentele de participare vor fi verificate si analizate pentru a se intocmi lista ofertantilor acceptati. La celelalte doua societati, NUTRICORA si SOFEXPRS, APAPS detine 91,89, respectiv 75,38 la suta din actiuni.

Licitatiile pentru vinzarea actiunilor acestor doua societati vor avea loc pe 24 noiembrie, respectiv 10 decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS