20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA inregistreaza cele mai mari vinzari lunare dupa 1995

DAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA inregistreaza cele mai mari vinzari lunare dupa 1995

Peste 3.300 de masini vindute in octombrie 2003

2003 s-a dovedit a fi un an excelent pentru productia si vinzarile companiei DAEWOO Automobile Romania. Cu peste 18.000 de unitati vindute in perioada ianuarie – octombrie, vinzarile au fost cu 75% mai mari fata de aceeasi perioada a anului 2002. Mai mult, in luna octombrie 2003 au fost vindute peste 3.300 de automobile, realizindu-se cel mai bun rezultat lunar dupa anul 1995, si, probabil, cea mai mare cota de piata a automobilelor Daewoo din ultimii sapte ani de activitate a companiei. Astfel, la sfirsitul anului 2003, numarul automobilelor Daewoo care circula pe strazile Romaniei va ajunge la aproximativ 145.000.

Matiz, motorul vinzarilor companiei, continua sa fie liderul segmentului sau, urmat de modelul Cielo. In cazul modelului Cielo, tendinta de crestere a vinzarilor se va mentine in principal datorita sistemului dual de alimentare benzina – GPL. Sistemul de alimentare cu gaz – petrol lichefiat garanteaza un grad redus de poluare si un cost redus la exploatarea automobilului. Mentinerea pretului GPL la aproximativ 60% din pretul benzinei a determinat tot mai multi clienti sa aleaga varianta de motorizare benzina – GPL.

Consecventa acestei politici de marketing, compania DAEWOO Automobile Romania ofera clientilor sai, in perioada 5 noiembrie – 31 decembrie 2003, noi si semnificative reduceri promotionale de preturi: 600 de euro la modelele Matiz si Cielo; 1.000 de euro la Nubira II si 1.500 de euro la Tacuma. In acest fel, clientii se vor bucura de automobilele produse la Craiova, la standarde europene de calitate si fiabilitate, la un raport calitate – pret fara concurenta pe piata din Romania.

Compania DAEWOO Automobile Romania isi continua politica orientata spre client, asigurind in continuare produse si piese de schimb de inalta calitate, o livrare rapida prin sistemul national de centre de vinzari si service, garantie trei ani sau 100.000 km, si asistenta tehnica rutiera 24 de ore, pe intreg teritoriul tarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS