20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePensionarii „pesedisti“ din Olt se pregatesc de alegeri

Pensionarii „pesedisti“ din Olt se pregatesc de alegeri

Consiliul Judetean (CJ) Olt, dominat net de PSD, a dispus in ultima sedinta de saptamina trecuta darea in folosinta gratuita, pe termen de un an, a unui autoturism Dacia Berlina MLS, achizitionata in 1997, Asociatiei „Pensionarul“ Olt. Opozitia acuza insa miscarea si considera ca aceasta nu reprezinta altceva decit o prima mutare in vederea pregatirii pensionarilor din asociatie pentru alegerile de anul viitor.

Marius Nitulescu, consilier judetean din partea PRM, a spus ca va ataca in instanta proiectul: „Aceasta asociatie nu este altceva decit o alta ramura a PSD-ului, deoarece conducatorii ei au semnat in aprilie 2000 un protocol cu partidul de guvernamint pentru sustinerea lui in alegerile din acel an si, implicit, pentru alegerile ce vor urma, cum sint cele de anul viitor! Exista numeroase fundatii si ONG-uri care au solicitat Consiliului Judetean Olt un autoturism pentru a ajuta oamenii cu necazuri sau persoanele cu handicap si nu li s-a dat nimic!“, a declarat Marius Nitulescu.

Presedintele CJ, Marin Ionica, a spus ca autoturismul a fost acordat pentru deplasarile pensionarilor cu probleme de la tara la spitalele din oras, precum si pentru transportarea de medicamente si alte ajutoare pentru persoanele de virsta a treia din judet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS