23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLocatarii unui bloc din Severin - la un pas de a sari in aer

Locatarii unui bloc din Severin – la un pas de a sari in aer

Un bloc din Drobeta Turnu Severin a fost la un pas de a exploda joi seara din cauza unei butelii lasate deschise intr-un apartament al carei proprietar dormea. Locatarii blocului nr.1, de pe strada Crisana, nr. 6, au anuntat pompierii ca pe casa scarii se simte un puternic miros de gaz butan.

Ajunsi la fata locului, pompierii au reusit sa intre in apartament dupa ce au spart geamurile de la bucatarie. „Scaparile de gaz proveneau de la apartamentul Constantinei Albisoru, de 56 de ani, iar pentru a intra in locuinta, pompierii au fost nevoiti sa amplaseze o scara la fereastra bucatariei, situata la etajul intii. Pompierul a reusit sa patrunda in casa, sa inchida aragazul si sa verifice racordurile furtunului. Constantina Albisoru lasase aragazul deschis si adormise“, a spus lt. Liviu Boruga, purtatorul de cuvint al Grupului de Pompieri „Drobeta“ Mehedinti.

Aproximativ o ora, atit pompieri, cit si locatarii blocului au fost in tensiune, temindu-se de posibilitatea ca proprietara apartamentului sa se sperie de intrarea pe fereastra a pompierilor si sa aprinda lumina, actiune care ar fi fost urmata inevitabil de o explozie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS