10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate60 de milioane, luate de vint

60 de milioane, luate de vint

Un bloc din Craiovita Noua a ramas fara acoperis, acesta fiind luat de vint.

Locatarii blocului 18 A de pe strada Tineretului si-au construit, in urma cu un an, un acoperis din lemn si tabla, menit sa-i apere de infiltratiile cauzate de ploi si de zapada. La furtuna de vineri, acoperisul n-a mai rezistat si si-a luat zborul. Portiuni de zeci de metri patrati s-au desprins si au cazut peste masinile locatarilor. Intimplarea a facut ca in parcare, de obicei plina, sa fie doar citeva autoturisme. Cel mai sifonat a fost un autoturism Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare DJ-71-RUF – apartinind unei persoane care venise in vizita la niste prieteni – care s-a ales cu parbrizul spart si tabla bine sifonata.

„Ne-a costat 60 de milioane tot acoperisul, facut anul trecut, si s-a ales praful de el“, a spus Florentina Urda, locatara a blocului 18 A.

Reprezentantii ELECTRICA SA au declarat ca s-au inregistrat importane avarii la reteaua de energie electrica in mai multe zone ale orasului, in special in cartierele cu case: Brestei, Cernele, Romanesti, Lapus, insa au refuzat sa faca referire si la lipsa de operativitate sesizata de unii craioveni, aratindu-se depasiti de situatie.

„Dispeceratul societatii noastre a fost practic luat cu asalt de cetatenii care ne-au sunat sa anunte ca au ramas fara curent. A durat insa mai mult pina la remedierea problemelor aparute din cauza ca si sesizarile au fost numeroase“, a declarat ing. Nicolae Firu, dispecerul de serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS