5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCatedrele vacante pentru concursul de competenta in invatamint

Catedrele vacante pentru concursul de competenta in invatamint

Conducerea ISJ Dolj spune ca in sedinta de miine Consiliul de Administratie al inspectoratului valideaza listele cu catedrele vacante pentru concursul de competenta din 16 iulie. In aceeasi zi, listele se vor afisa la sediul ISJ Dolj, iar candidatii vor avea posibilitatea sa vada ce catedre au ramas pentru concurs, in urma pretransferarilor.

Ion Militaru, inspector cu evidenta si miscarea personalului didactic, spune ca pe posturile si catedrele afisate (vacante si rezervate), dupa caz, se pot titulariza, detasa sau pot suplini numai candidatii care vor sustine concursul: „Pentru titularizare, media minima este 7, iar pentru suplinire sau detasare, media minima este 5, in functie de numarul de locuri. Aceste liste vor fi definitivate in perioada 1-3 septembrie, operindu-se eventuale modificari determinate de aplicarea planului de invatamint la clasele a IX-a si cele de arte si meserii, de realizarea planului de scolarizare la clasele I, a IX-a si anul I scoli de arte si meserii, de cererile pentru concedii fara plata sau de ingrijire a copilului in virsta pina la doi ani“.

Inscrierile la concursul de competenta se fac in perioada 19 iunie – 3 iulie, inclusiv pentru absolventii promotiei 2003, care isi pot completa dosarul cu adeverinta de absolvire pina la 10 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS