25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Stiri pe scurt

Lingouri din aluminiu furate de la SC ALRO SA Slatina

638 kg de lingouri din aluminiu au fost sustrase din cadrul Sectiei turnatorie a societatii slatinene ALRO SA, in noaptea de 3 spre 4 aprilie. Autorii furtului sint Victor O.L., de 47 de ani si Ion S., de 43 de ani, ambii din Slatina. Acestia intentionau sa valorifice lingourile prin intermediul centrelor de colectare a metalelor neferoase. Cei in cauza au fost retinuti si au fost prezentati Parchetului de pe linga Judecatoria Slatina, care a emis mandate de arestare preventiva pe 30 de zile, pentru savirsirea infractiunii de furt calificat.

Documente fictive pentru un credit de la BANCPOST Slatina

Adrian F. I., de 36 de ani, din Slatina, in calitate de administrator la SC Adrian VQ SRL, in baza unor documente contabile fictive, a obtinut in iulie 2001 un credit bancar de la BANCPOST, sucursala Slatina, pe care nu l-a mai rambursat. Acesta a creat astfel bancii un prejudiciu de 250 de milioane de lei. Cercetarile in cazul lui au fost definitivate la sfirsitul saptaminii trecute, iar dosarul a fost inaintat Parchetului de pe linga Judecatoria Slatina cu propunere de trimitere in judecata.

O mehedinteanca a incercat sa se sinucida cu detergent de rufe

O femeie, de 62 de ani, din satul Cerneti, comuna Simian – Mehedinti, a incercat sa se sinucida cu detergent de rufe, in noaptea de luni spre marti. Gheorghita Andrei le-a spus medicilor de la Serviciul Judetean de Ambulanta ca nu mai suporta bataile zilnice ale sotului si scandalurile din casa. Femeia a baut luni seara cu sotul ei, dupa care s-au certat. Suparata, Gheorghita Andrei a baut un pahar de detergent si a ajuns la urgenta Spitalului Judetean Mehedinti. Dupa citeva ore de ingrijiri medicale, femeia a fost trimisa acasa, fiind in afara oricarui pericol.

Un minor a fost strivit de un zid de beton

Un minor din comuna Cazanesti, Mehedinti, a murit luni, dupa ce a fost strivit de o placa de beton desprinsa din cladirea fermei Severinesti. Tinarul, de 17 ani, incerca sa sustraga mai multe bunuri din incinta fermei, impreuna cu un prieten, dar a fost surprins de caderea zidului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Strehaia pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS