22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

*** Catherine Zeta Jones si Michael Douglas au hotarit sa-si trimita copiii la scoala in Insulele Bermude. Cuplul de actori a anuntat ca Dylan, in virsta de doi ani, si copilul care se va naste in aprilie vor fi educati intr-una din insule, unde s-a stabilit familia lui Michael. „Avem o casa in Bermude, mama lui Michael locuieste acolo si copiii nostri vor merge la scoala acolo“, a declarat Catherine revistei Hello!. Actrita a declarat ca ea si sotul ei se simt foarte bine in Insulele Bermude, unde oamenii sint foarte apropiati si discreti. Si micutului Dylan ii place acolo, pentru ca are o multime de veri si tovarasi de joaca. In perioadele cind vor fi nevoiti sa stea la Los Angeles, cei doi actori vor tine legatura cu copiii prin videoconferinta.

*** Liam Gallagher stie ce vrea sa gaseasca, de Craciun, in soseta cu daruri. In timpul unei excursii pe care a intreprins-o la Liverpool, pentru a face citeva cumparaturi, solistul formatiei Oasis a dat peste o fotografie a lui George Harrison, in timp ce arunca o privire prin magazinul „Beatles“. Desi pretul acesteia este foarte mare, aproape 2.000 de lire sterline, artistul doreste sa aiba fotografia cu orice pret. Totusi, Liam nu a cumparat el insusi poza, ci a declarat ca este posibil ca un membru al familiei sale sa o achizitioneze pentru a o face cadou de Craciun.

*** Dupa despartirea de frumoasa Britney Spears, in luna martie a acestui an, care a tinut atentia tuturor ziarelor, Justin Timberlake se confrunta din nou cu probleme de iubire. Timp de citeva luni, artistul a tinut „capul de afis“ in media britanica si americana datorita relatiei sale cu actrita Alyssa Milano, starul din serialul TV „Charmed“. Cotidianul British Daily Star relateaza ca actrita, in virsta de 29 de ani, l-a parasit pe Justin pentru a se muta impreuna cu Fred Durst, component al formatiei Limp Bizkit. „Alyssa a pus capat relatiei cu Justin, insa fara a-l anunta macar. „Este rusinos“, le-a spus o sursa reporterilor de la ziarul britanic.

*** Compact, o trupa care a facut cartile in muzica romaneasca din anii `80, impreuna cu Iris si Holograf, a lansat joi albumul „5.Compact“, care marcheaza o revenire, dar nu si o schimbare de stil. „Nu-i vorba de o schimbare de stil pentru ca noi chiar avem dupa atita amar de ani o personalitate“, a precizat vocalistul Paul Ciuci. „5.Compact“, un album sincer si direct, cuprinde zece piese, dintre care trei sint hituri vechi din repertoriul trupei. „O noapte si o zi“, „Cintec pentru prieteni“ si „Carare peste timp“ se regasesc pe disc intr-un nou aranjament orchestral, ca un cadou pentru fanii care nu mai au piesele preferate decit pe vinil. Astfel, trupa a hotarit ca fiecare nou CD sa contina si doua-trei piese vechi reeditate. „Stai cu mine“, single-ul care a anuntat albumul, a beneficiat de primul videoclip din cariera de 25 de ani a trupei. Urmatorul single va fi balada „Cind ma gindesc la tine“, a carei introducere a fost inspirata de Vlady Cnejevici. In studioul fostului membru al trupei au avut loc inregistrarile. „Ne-am simtit fain de tot. Vlady a pus mina pe pian. Era lumina mica si liniste pe strada. Numai noi faceam galagie“, povesteste Paul Ciuci. Compact planuieste sa promoveze treptat single-uri de pe album si sa scoata un nou videoclip in ianuarie. Abia spre sfirsitul lunii februarie vor urma concertele. „Intotdeauna cind am lansat vreun material, lumea asculta sapte-opt piese noi si nu reactiona. De data asta, vrem sa facem intii cunoscut discul“, a explicat vocalistul la lansarea la care au participat si Dan Bittman, Cozmin Gusa, Mihaela Tatu si Andrei Enache. Paul Ciuci, Emil Laghia, Dan Stesco, Teo Peter si Lelut Vasilescu muncesc la „5.Compact“ de aproape trei ani si jumatate. „Noi, ardelenii, facem lucrurile mai incet, dar le facem bine. In plus, inspiratia nu vine cind o chemi. Pe un «schelet» cu care venisem de acasa, am pus fiecare ce am simtit. A iesit un album sincer si direct“, au spus membrii formatiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS