25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMos Craciun vine de doua ori

Mos Craciun vine de doua ori

Mos Craciun a ajuns ieri la Centrul de Plasament nr.5 din Craiova. Si nu o singura data, ci de doua ori s-a oprit sania Mosului la usa copilasilor lasati in grija asistentilor sociali. Pregatiti cu citeva ore bune inainte pentru importanta vizita, imbracati in cele mai frumoase hainute si asezati frumos linga brad, copiii l-au asteptat pe Mos cu emotie si cu bucurie, abia stapinindu-si nerabdarea de a spune poeziile invatate pe de rost.

La prima sosire, in cursul diminetii, sacul mosului a fost umplut de unul dintre numerosii patroni din oras ale caror afaceri profitabile permit si astfel de gesturi caritabile. Batrinul cu barba alba si caciula rosie a imbratisat fiecare prichindel, l-a asezat pe genunchi, oferindu-i darul pe care si l-a dorit.

„Am o fetita de opt ani. Nu-i lipseste nimic, este sanatoasa si fericita. Afacerea merge bine. Anul acesta am avut chiar citeva succese pe acest plan. Darurile pe care le fac acum acestor copii orfani nu inseamna altceva decit ca-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat mie si familiei mele. Sper sa le aduc si eu putina fericire micutilor…“, a spus Mos Craciun, aproape imobilizat de bratele copilasilor.

A doua oara, Mos Craciun a fost solul profesorilor si al elevilor de la Liceul Electroputere. Adunind in sac dulciuri, fructe si alte cadouri in valoare de doua miloane de lei, acestia l-au trimis pe Mos Craciun sa-i reprezinte in fata micutilor. Oaspetele a fost primit, bineinteles, cu toate onorurile, cu ingerasi cu coronite argintii pe cap si colindatori de-o palma. Darurile au fost intr-o clipa desfacute, iar continutul, papat cu pofta si cu…obraji plini de ciocolata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS