15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajatii de la Modexim primesc in dar nasturi la sac

Angajatii de la Modexim primesc in dar nasturi la sac

Nenumarate firme, societati, agenti economici au pastrat pina in zilele noastre traditia mostenita din vechime: ca recompensa pentru munca prestata un an intreg, sa se rezerve o parte din bugetul pe anul in curs pentru cadourile de Mos Craciun, cadouri destinate odraslelor salariatilor. De obicei, pungile sint umplute cu ciocolate, bomboane, portocale si alte astfel de produse menite sa indulceasca Sarbatorile micutilor.

Craciunul 2002 aduce insa dovada ca in Romania se munceste, la propriu, si pe nasturi. Salariatilor de la Modexim li se livreaza, astazi, pachete surpriza. Pe linga ceva delicatese, angajatii vor primi cite 500 de nasturi la punga, sa le ajunga si vecinilor. De diferite marimi, forme si culori, sa incinte privirile copilasilor. De plastic sau metalici, sa satisfaca toate poftele: ale sugarilor sau prescolarilor.

Daca bugetul permite – precizeaza persoane autorizate din cadrul firmei – s-ar putea ca salariatii sa mai primeasca si o prima, tot de la Mos Craciun. Fermoare si curele! Nu s-au dat inca detalii cu privire la cantitate si model.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS