17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Din lume…

O ziarista din Brazilia a fost arestata dupa ce s-a imbracat ca o prostituata pentru a participa la realizarea unui videoclip pentru postul MTV. Tinara a fost retinuta, in orasul Sao Paolo, exact inainte de inceperea filmarilor, in momentul in care se asezase pe un autoturism de lux pentru ca trebuia sa joace rolul unei prostituate de clasa. Dupa ce a fost tinuta la sectia de politie timp de 40 de minute, ziarista a fost eliberata si a reusit sa se intoarca la timp pentru a termina lucrul la videoclip.

O intrecere care urma sa aiba loc intre 12 curcani, pe o pista de curse de ciini din Londra, a fost anulata din cauza protestelor venite din partea organizatiilor pentru drepturile animalelor. Cistigatorul competitiei, intitulata „Gobble Cup“, urma sa scape de cutit, in timp ce urmatorii 11 „concurenti“ ar fi ajuns friptura la masa de Craciun. Cursa urma sa fie transmisa in direct de televiziunile din Franta, Germania si Rusia, si, de asemenea, pe Internet.

Un proprietar de garaj din Marea Britanie si-a demonstrat dragostea pentru masini botezindu-si fiicele cu numele marcilor de prestigiu din lumea automobilismului. Adrian Thompson a optat mai intii pentru numele Mercedes, marca sa preferata, pe care i l-a „daruit“ primei fetite, care are acum cinci ani. Saptamina trecuta i-a venit pe lume cea de-a doua fetita, pe care a botezat-o Lexus, dupa ce in prealabil s-a consultat totusi cu sotia sa.

Un designer de lenjerie intima din Spania a creat un sutien si o pereche de bikini din par uman. El vinde setul cu pretul de 2.000 de lire sterline, deoarece producerea obiectelor de lenjerie intima ia foarte mult timp – intre doua si trei saptamini. Parul trebuie spalat de mai multe ori, dupa care este impletit, respectivul „proces tehnologic“ ducind insa la pierderea unei cantitati insemnate de materie prima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS