13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Mariah Carey revine in topuri cu noul album

Noul single al solistei Mariah Carey, intitulat „The One“, va fi lansat la inceputul anului viitor. Saptamina aceasta, albumul artistei, intitulat „Charmbracelet“, a ajuns pe locul trei in topul din Statele Unite, cu peste 241.000 de exemplare vindute, iar in Japonia este deja, de doua saptamini, pe prima pozitie in top .

Queen lanseaza un remix „Flash“

Membrii formatiei Queen urmeaza sa scoata pe piata, la inceputul anului viitor, o versiune remixata a hitului „Flash“, pe care l-au lansat in 1980. La vremea respectiva, piesa a fost un hit in cluburile underground din Germania, iar apoi in toate tarile europene. De asemenea, hitul a fost piesa principala de pe coloana sonora a filmului „Flash Gordon“. Potrivit site-ului oficial al grupului Queen, single-ul va ajunge in magazinele de specialitate din Europa pe 27 ianuarie.

Nick Nolte, condamnat la trei ani de libertate sub supraveghere

Actorul american Nick Nolte, arestat in luna septembrie pentru ca se afla sub influenta drogurilor, a fost condamnat joi la o amenda de 500 de dolari si trei ani de libertate sub supraveghere. Actorul a pledat vinovat, ceea ce i-a micsorat pedeapsa. El va fi supravegheat din punct de vedere psihologic si chiar va fi supus la teste pentru a se vedea daca mai consuma droguri, a anuntat tribunalul. Nu a fost facuta publica substanta sub a carei influenta se afla Nolte in momentul in care a fost arestat. La trei zile de la arestare, actorul a fost eliberat pe cautiune si a fost internat intr-un centru de dezintoxicare din Connecticut. Intr-o scrisoare prezentata publicului, un responsabil al acestui centru a declarat ca tratamentul pe care l-a urmat Nolte a avut rezultate pozitive. Nick Nolte a jucat in peste 40 de filme si a fost nominalizat la Oscar pentru rolul sau din „Printul Mareelor“.

Pottermania aduce bani caselor de licitatii

O harta desenata de mina creatoarei lui Harry Potter, Joanne Kathleen Rowling, si continind indicii asupra urmatorului volum de aventuri din aceasta serie, a fost adjudecata, joi, la Sotheby`s,la pretul de 47.800 de euro. Suma pina la care a urcat licitatia a depasit orice speranta a celor de la Sotheby`s, care au fixat pretul de pornire la 5.000 de lire. Banii vor fi donati organizatiei caritabile Book Aid International, care ii va distribui in tarile africane. J.K. Rowling a desenat de curind aceasta harta, incercind sa-i convinga si pe alti scriitori sa produca obiecte destinate vinzarii la licitatie in beneficiul organizatiei Book Aid. Harta da citeva indicii asupra intrigii volumului „Harry Potter si Ordinul Phoenix“, al cincilea din seria celor care povestesc aventurile micului ucenic intr-ale vrajitoriei. Sotheby`s nu a dorit sa dezvaluie continutul hartii, cumparate de un colectionar american anonim, limitindu-se sa destainuie doar citeva cuvinte pe care le contine aceasta. La o alta licitatie, de aceasta data la Swindon (vestul Angliei), un exemplar din prima editie a primului roman din serie a fost vindut cu 13.000 de lire sterline (20.500 de euro). Cartea a fost vinduta de Monica Timms, mama a trei copii, care o cumparase in urma cu cinci ani, la pretul de 11 lire.

Jack Nicholson isi pierde libidoul

Jack Nicholson sustine ca a inceput sa-si piarda libidoul. Actorul este renumit pentru „dragostea“ care le-o poarta femeilor, insa acum el a declarat ca incearca sa se obisnuiasca cu schimbarea care a survenit de ceva timp in viata sa. Potrivit starului in virsta de 65 de ani, primele semne au aparut in momentul in care a observat ca prefera sa doarma singur. Nicholson, care nu demult a fost descris de Kim Basinger ca fiind „barbatul cu cel mai mare apetit sexual“ pe care l-a intilnit ea vreodata, a mentionat ca experienta prin care trece acum este „eliberatoare“. „Au fost vremuri in care nu puteam sa adorm decit dupa ce eram implicat intr-un fel sau altul de contact sexual. Ei bine, acum mi se intimpla de foarte multe ori sa dorm singur“, a declarat actorul intr-un interviu acordat revistei Newsweek.

Latura intunecata a lui Britney Spears

O noua biografie filmata a cintaretei americane Britney Spears, intitulata Stages, o descrie pe aceasta ca pe o tinara foarte diferita de altele. Acest documentar dezvaluie o Britney Spears diferita de imaginea pe care si-a facut-o publicul despre ea: Britney este o fata mai degraba singuratica. Imaginile o arata mincind singura intr-o camera de hotel in timpul unui turneu, repetindu-si piesele, facindu-si bagajele fara ajutorul nimanui si facindu-si singura machiajul. In jurul ei se afla numai citiva membri ai familiei si prieteni apropiati. Cintaretei ii place felul cum o prezinta acest documentar, deoarece ea intentiona sa demonstreze ca viata unei vedete nu este atit de idilica. Stages mai dezvaluie si locul pe care il are in viata lui Britney mama ei, cu care artista are o relatie apropiata si pe care o considera cea mai buna prietena a ei.

„Dancing Queen“ – cea mai tare piesa dance

Hitul „Dancing Queen”, apartinind formatiei suedeze Abba, a fost desemnat drept „cea mai tare piesa dance din toate timpurile“. Intr-un sondaj intreprins de canalul VH1, suedezii au depasit-o la limita pe Kylie Minogue, care cu piesa „Can’t Get You Out Of My Head“ a ocupat locul doi in clasament. Pe ultima treapta a podiumului s-a situat hitul „I Will Survive“, apartinind solistei Gloria Gaynor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS